Πληροφορίες αποστολής

● Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην φόρμα παραγγελιών, με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX και παραδίδεται σε 2 έως 4 εργάσιμες μέρες (εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και την κατάσταση φόρτου εργασίας της ταχυμεταφορικής ) από την ημέρα της αποστολής. Αν τα προϊόντα που επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα σας ενημερώσουμε για την μέρα παραλαβής  και  αποστολής.

● Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εργάσιμες ημέρες εκτός Κυριακής και αργιών. Όσον αφορά ειδικές παραγγελίες η αποστολή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πελάτης ειδοποιείται είτε μέσω email ή τηλεφωνικώς

● Τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 3.5€ και αφορούν εμπορεύματα έως 2 κιλά.Το κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€ ανεξαρτήτως προορισμού.Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με «Αντικαταβολή», υπάρχει επιλέον χρέωση 1,80€.Αντικαταβολη θα πραγματοποιηθεί σε παραγγελίες έως 100€.Απο 101€ και πάνω μονον με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε μια απο τις 3 τράπεζες.

● Πριν την τραπεζική σας κατάθεση ή την κατάθεση σας στο PAY PAL σιγουρευτείτε τηλεφωνικώς ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο.